Τρόποι Πληρωμής

 
1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του maragosapparel.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες και χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD και ΜAESTRO.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Eurobank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της maragosapparel.gr

Στην διαδικασία αυτή, η maragosapparel.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας ή χρεωστικής κάρτας, η maragosapparel.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

2. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας.

Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €2,5 στα έξοδα της αποστολής εντός Ελλάδος και €3 στην Κύπρο.

3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας για να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε.
Τηλέφωνο: 2310 930 950
Ε-mail: info@maragosapparel.gr

Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικοί τραπεζικοί λογαριασμοί της Maragos Apparel:

EUROBANK
GR3402607020000170200385439
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Καλάθι
ΣΥΝΔΕΣΗ

Είσαι καινούριος χρήστης;

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την ιδανική εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίστε την πλοήγηση εάν αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου.