Επιστροφές & Αλλαγές

Για να επιστραφεί το προϊόν στo κατάστημα Maragos Apparel, επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2310 930 950  και αποστέλλετε το δέμα στην διεύθυνση  Γρ. Λαμπράκη 148-152, Θεσσαλονίκη, T.K. 54351 Τηλέφωνο: 2310 930 950 Email: info@maragosapparel.gr

Το κατάστημα Maragos Apparel αναλαμβάνει μόνο τα έξοδα της πρώτης επιστροφής της παραγγελίας σας προς εμάς, εφόσον η επιστροφή του δέματος πραγματοποιηθεί εντός Ελλάδας και με τις εταιρείες κούριερ που συνεργαζόμαστε. Η επαναληπτική αποστολή του προιόντος επιβαρύνει τον πελάτη με 2.50€. Σε περίπτωση ακριβότερου προϊόντος η διαφορά τιμής θα πρέπει να εξοφληθεί βάσει των επιλεγμένων τρόπων πληρωμής. Για επαναληπτική αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €2,5.

Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία για την επιστροφή, ή στην περίπτωση επαναλαμβανόμενων αλλαγών που αφορούν την ίδια παραγγελία, τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά εσάς και διαφοροποιούνται ανάλογα με την εταιρεία, το βάρος του δέματος κλπ.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η διαδικασία ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κλπ).

Το ποσό επιστρέφεται ανάλογα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει: εάν έχετε χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα σας, ενώ εάν έχετε πληρώσει με μετρητά, με αντικαταβολή ή έμβασμα, το ποσό πιστώνεται σε τραπεζικό λογαριασμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής του δέματος βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αν η παραλαβή έχει γίνει από το φυσικό κατάστημα.

Σε περίπτωση αποστολής λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος η διαδικασία που ακολουθείται για την αλλαγή προϊόντος ή επιστροφής χρημάτων είναι ακριβώς η ίδια με την παραπάνω.
Μπορείτε να το κάνετε με ένα τηλεφώνημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο  2310 930 950
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00,
Σάββατο: 10:00 – 20:00
ή με e-mail στο: info@maragosapparel.gr

Εκεί δηλώνετε το προϊόν που θέλετε, και, εφόσον είναι διαθέσιμο, θα γίνει άμεσα η αντικατάσταση.

Κάθε παραγγελία που φεύγει από τα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος maragosapparel.gr ελέγχεται εξονυχιστικά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους.

Εάν υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν που παραλάβατε, ή στη συσκευασία (ενδεικτικά: αν η συσκευασία είναι σχισμένη ή βρεγμένη), θα πρέπει να κρατήσετε την συσκευασία ως αποδεικτικό στοιχείο και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 2310 930 950.

  • Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε θα παραλάβει το προϊόν με δικά μας έξοδα.
  • Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εφόσον είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Ενδύματα και υποδήματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής δεν επιστρέφονται.
  • Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε κάτω εσώρουχα (μποξεράκια, σλιπάκια κλπ).
  • Σε περίπτωση επιστροφής, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα.
  • Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, το κατάστημα Maragos Apparel έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του, ο οποίος βαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής.
  • Εάν δεν επιθυμείτε να αποστείλετε το δέμα με courier, μπορείτε να το παραδώσετε αυτοπροσώπως στο φυσικό κατάστημα Maragos Apparel στην διεύθυνση  Γρ. Λαμπράκη 148-152, Θεσσαλονίκη, T.K. 54351